KNHS-Concoursprogramma (KCP)

Met het KNHS-Concoursprogramma biedt de KNHS de wedstrijdorganisaties een basisprogramma om een wedstrijd te organiseren. Het programma is gratis en doordat dit programma geen privacy gevoelige informatie bevat, is deze voor iedereen beschikbaar.

Het KNHS-Concoursprogramma sluit aan op het inschrijven via Mijn KNHS. In Mijn KNHS kan de organisatie de rubrieken en de inschrijvingen downloaden voor de wedstrijd. De organisatie leest deze in, maakt een globaal tijdschema en vervolgens maakt het programma een startlijst. Tijdens de wedstrijd kan de organisatie de resultaten per deelnemer invullen, hierna worden de totaalpunten berekend en wordt er een uitslag opgesteld. Tijdens het gebruik van het programma is er geen internetverbinding nodig. Als de complete wedstrijd klaar is, kunnen de uitslagen direct naar de KNHS verstuurd worden, hiervoor is wel een internetverbinding nodig.

Het KNHS-Concoursprogramma heeft twee versies. Één voor mennen en één voor dressuur en springen. De versie mennen is geschikt voor dressuur, vaardigheid en samengestelde wedstrijden en beide programma's kunnen op onze website gedownload worden.

Als het programma wordt geopend, kan er op de knop 'Instructie / tips' geklikt worden, hier staat een stappenplan die gevolgd kan worden zodat er niks vergeten wordt.

Hulp nodig?
Zijn er vragen over het KNHS-Concoursprogramma, neem dan contact op met onze servicedesk@knhs.nl. Daarnaast zijn er ervaren gebruikers die als Wedstrijd Programma Adviseurs (WPA) vragen kunnen beantwoorden over het werken met het programma. Deze lijst vind je op onze website. Op deze pagina vind je ook een document met antwoorden op veel gestelde vragen, wellicht kun je daar ook al het antwoord op je vraag vinden.