Online innen inschrijfgeld

Er kan nu ook meteen online betaald worden bij het online inschrijven voor wedstrijden via Mijn KNHS. Deze betaalmethode is makkelijk, veilig en snel voor zowel wedstrijdorganisaties als deelnemers. Met al 'honderdduizenden' online betaalde inschrijvingen hebben de eenvoud en effectiviteit zich ruimschoots bewezen!

Hoe werkt het?
De wedstrijdinschrijving wordt door de deelnemer direct online betaald via Mijn KNHS. Hartstikke handig en veilig voor zowel de deelnemers als voor de organisatie van een wedstrijd. Daarnaast krijgt de deelnemer direct een bewijs van betaling, dus geen bonnetjes en discussies meer op het secretariaat. Het geld wordt doorgestort naar de organisatie, dit kan naar eigen keus van de organisatie, dagelijks, wekelijks of maandelijks gebeuren. Per inschrijving wordt 30 cent aan commissiekosten ingehouden op de uitbetaling. De betaling van de inschrijfgelden via Mijn KNHS wordt verwerkt door Worldline. De KNHS betaald Worldline hiervoor en die kosten worden via het inhouden van 30 cent per inschrijving doorberekend aan de wedstrijdorganisatie.

Makkelijk, veilig en snel
Omdat deelnemers gelijk betalen bij inschrijving, bespaart dit de organisatie veel werk om uit te zoeken wie er wel en nog niet vooraf betaald heeft. Er is ook geen extra werk meer om het inschrijfgeld achteraf nog te innen van ‘no shows’ of deelnemers die zich te laat afmelden. Het inschrijfgeld wordt automatisch op de bankrekening van de wedstrijdorganisatie gestort en vrijwilligers hoeven niet meer ‘s avonds met de dagopbrengst naar huis of naar de bank. Het bespaart wedstrijdorganisaties veel werk, het is veiliger en er worden geen inkomsten mis gelopen!

Nog een voordeel: ook het terugbetalen van het inschrijfgeld aan deelnemers die zich tijdig afmelden, deelnemers die niet kunnen starten omdat er geen plek meer is of als een rubriek of wedstrijd geannuleerd wordt, wordt verzorgt door de KNHS. De organisatie heeft er geen werk aan en de deelnemers verzekeren zich ervan dat het inschrijfgeld snel teruggestort wordt als ze daar recht op hebben.

Meer informatie ontvangen?
Door het informatieformulier in te vullen kan er meer informatie opgevraagd worden, het formulier is hier te vinden.

Via een eenvoudige overeenkomst worden afspraken gemaakt over o.a. de terugbetalingen en de organisatie wordt aangemeld bij Worldline. Daarna is er naar eigen keuze bij elke wedstrijd de mogelijkheid om het online betalen van inschrijfgelden aan te zetten.