Kim Emmen vervangt Willem Greve in TeamNL bij Olympische landenwedstrijd in Parijs

Na de eerste training van de springruiters vandaag in de Olympische piste van Parijs is besloten dat Kim Emmen morgen van start zal gaan in plaats van Willem Greve. Voor de springruiters van TeamNL staat morgen de kwalificatie op het programma voor de Olympische landenwedstrijd.

 

Na afloop van de Grand Prix van de dressuurruiters trainden de springruiters vanavond in de indrukwekkende Olympische piste bij Versailles. Voor TeamNL betraden Willem Greve met Grandorado TN N.O.P., Harrie Smolders met Uricas van de Kattevennen, Maikel van der Vleuten met Beauville Z N.O.P. en Kim Emmen met Imagine de piste.

Morgen gaan 20 teams van drie combinaties start, de beste 10 teams gaan door naar de finale op vrijdag. Vrijdag beginnen alle teams weer met een schone lei.

Kijk hier voor het bericht over de eerste veterinaire keuring met meer informatie over het programma en wedstrijdformat.

Zodra de startlijst bekend is publiceren wij deze.

𝗘𝗤𝗨𝗜𝗥𝗔𝗧𝗜𝗡𝗚𝗦 stelde een mooi overzicht samen met achtergrondinformatie en leuke weetjes over de springsport. Klik hier voor het overzicht.

Foto: Arnd.nl