Deelnemers internationale wedstrijden 25 t/m 31 maart 2024

Hippisch Centrum Exloo staat dit weekend in het teken van de mensport. Op de locatie waar vorig jaar het EK vierspannen en WK Paramennen plaatsvond, is de aftrap van het internationale outdoor seizoen voor de menners. Toprijders van TeamNL paarden en pony’s, van vierspan tot enkelspan, meten zich met de internationale top.
In Aken komt een mooie groep dressuurruiters van TeamNL aan de start. Ook de Nederlandse jeugd is goed vertegenwoordigd in Duitsland. Daarnaast is er Nederlandse deelname op het Global Dressage Festival in Wellington.
Springruiters van TeamNL zijn deze week op de concoursen in Lier, Arezzo, St Tropez, Le Mans en Opglabbeek waar ook rubrieken zijn voor de springjeugd.
In het Franse Saumur is een groot CVI waar veel Nederlandse voltigeurs, inclusief de jeugd, in actie komen. Ook in Fossalta di Portogruaro is Nederlandse deelname op het CVI3*.
Enkele eventingruiters van TeamNL met o.a. bondscoach Andrew Heffernan, staan op de deelnemerslijst van de wedstrijd in Thoresby Park, Groot-Brittannië.

IJsbrand Chardon won vorig jaar de vierspanwedstrijd in Exloo Foto: Hippo Media