Wisseling proeven Paardrijden.nl

Vanaf 1 april 2024 gaan we over op de nieuwe proefnummers op Paardrijden.nl. Dit worden de proeven: 

  • B-19
  • L1-23
  • L2-27.

Dit betekent dat de huidige proefnummers, B-18, L1-22 en L2-26, vanaf 1 april 2024 komen te vervallen. Het is vanaf dan alleen nog mogelijk om de nieuwe proefnummers in te sturen.

Let op: de datum van insturen is leidend! 

Gebruikersverhaal over Paardrijden.nl

Wat een leuk initiatief: paardrijden.nl! Eigenlijk uit frustratie maar eens gaan proberen. De wedstrijd waar ik me had ingeschreven was vol, ik stond op een wachtlijst. Ook andere wedstrijden in de omgeving waren al vol. Toen attendeerde iemand van mijn stal mij op de mogelijkheid van de online proefjes.

We hebben vervolgens op stal een ochtendje georganiseerd met alles erop en eraan: poetsen van paarden en spullen, knotten, wit wedstrijddekje en rijbroek, jasje aan etc. Maar niet de stress en de extra tijd voor het transport, en heel ontspannen pas starten als filmer, lezer en ruiter er klaar voor waren.

We hadden de eerste keer wel wat moeite met de instructies. Er werd een filmpje afgekeurd. Na contact met de KNHS bleken dat vooral randverschijnselen en is het filmpje alsnog beoordeeld, met tips voor de volgende keer.

Inmiddels hebben mijn paard Lynn en ik op deze manier in onze klasse 5 winstpunten behaald en gaan we nu naar de volgende klasse. Ook hier gaan we proberen via paardrijden.nl enkele winstpunten bij elkaar te rijden. Ideaal!

Het is zo'n superleuk systeem, zo fijn dat het kan op deze manier! En buiten dat leveren ze echt een geweldige service!

Een echte aanrader!

Karin