Spectaculair showprogramma voor 10-jarig jubileum Nationaal Hippisch Centrum

Op zaterdag 2 november 2024 vieren we een bijzondere mijlpaal: het Nationaal Hippisch Centrum bestaat 10 jaar! Ter ere van dit jubileum organiseren we een onvergetelijk showprogramma waarin de veelzijdigheid van de paardensport en het centrum centraal staan. En jij bent van harte uitgenodigd om dit feest met ons mee te vieren! 

Van 14.45 uur tot 17.30 uur is er een gevarieerd programma samengesteld dat leuk is voor jong en oud. Voor de echte paardensporter of een gezellig dagje uit met het gezin, er is voor iedereen iets bijzonders te zien.

Wat kun je verwachten? 

Jesse Drent neemt je mee in de wereld van vrijheidsdressuur en bitloos rijden, waarbij hij laat zien hoe sterk de band tussen mens en paard is.

Sam Dos Santos, tweevoudig wereld- en Europees kampioen voltige bij de junioren, verbaast je met een spectaculaire voltige-act vol acrobatiek en harmonie.

Serge van der Zweep en zijn border collies demonstreren hun indrukwekkende schapendrijfkunsten. Serge is meervoudig Nederlands, Europees én wereldkampioen.

Het Carrouselteam Zilfia's rijden met 16 ruiters een indrukwekkende proef op muziek, onder leiding van commandante Manon Hage. Dit team verdedigt in september hun NK-titel, die ze al twee jaar op rij wonnen!

Siem Budding toont zijn uitzonderlijke vaardigheden in boogschieten te paard. Siem is houder van diverse wereldrecords en staat in de top-2 van de wereldranglijst.

Als kers op de taart geven Marco Boavista en Vitor Richard een spectaculaire demonstratie van Working Equitation, afgesloten met een adembenemende vuurshow. 

Dit feestelijke jubileum is een perfect uitje voor de hele familie. Of je nu zelf van paarden houdt of niet, er is genoeg te zien en te beleven. Kom langs, geniet van de shows en vier deze mijlpaal samen met ons in Ermelo! 

Ben jij erbij? Koop je tickets nu!