KNHS-ledenvoordeel op tickets Horse Event

We hebben een super toffe actie voor onze KNHS-leden! Als KNHS-lid krijg jij exclusief 20% korting op een Horse Event-dagkaart! 

Kom naar Horse Event 2024
Twee weekenden lang, op 14-15 en 21-22 september, staat Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen volledig in het teken van paarden. Met edities voor zowel professionals als jeugd, biedt Horse Event 2024 voor ieder wat wils.

Horse Event Pro: Knowledge is key!
Op 14 en 15 september kun je deelnemen aan inhoudelijke clinics en demo’s van toonaangevende topsporters en trainers. Daarnaast zijn er meer dan 100 stands in het promodorp met de nieuwste innovaties, paardensporttrends en exclusieve beursaanbiedingen. Een perfecte kans om je kennis te vergroten.

Horse Event Youth: Voor de jonge paardenliefhebbers
Een weekend later, op 21 en 22 september, ontvangen we graag de jongste paardenfans. Geniet van spectaculaire shows, leuke activiteiten en ontmoet je idolen zoals Britt Dekker en FelineHoi. Het plezier staat voorop met gave meet and greets en interactieve sessies.

Klik hier voor meer informatie over Horse Event

Met de speciale KNHS-actiecode krijg je nu korting op je tickets. 

Hoe kan je gebruik maken van de ledenkorting?

1. Open de reserveerlink van de dag naar keuze.
14 september Horse Event Pro
15 september Horse Event Pro
21 september Horse Event Youth
22 september Horse Event Youth

2. Kies het gewenste aantal tickets met 20% KNHS-korting.

3. Vul per ticket je eigen unieke persoonlijke vouchercode (KNHS+je relatienummer) in in het veld wat beschikbaar komt, zie afbeelding in bijlage. Let op: maximaal 1 ticket met korting per vouchercode.

4. Optioneel kun je direct extra tickets bijkopen tegen regulier tarief, of programmaboekjes bijkopen.

5. Doorloop de verdere bestelmodule om je tickets af te rekenen.