Deelnemers internationale wedstrijden 29 juli 2024 t/m 4 augustus 2024

Terwijl in Parijs op de Oympische Spelen TeamNL dressuur van start is gegaan en op 1 augustus de springruiters van TeamNL in actie komen, gaan in Europa de internationale wedstrijden ook verder met Nederlandse deelnemers. Te beginnen in Exloo waar de mentop zich deze week verzamelt. Voor de vierspanrijders staat daar een wereldbekerkwalificatie op het programma. Voor ons land rijden onder andere vader en zoon Chardon en de broers Koos en Peter de Ronde. Daarnaast staan twee- en enkelspan paarden op het programma en twee- en enkelspan pony's. Ook zijn in Exloo de Nederlandse kampioenschappen vierspannen en paramennen.
Nederlandse springruiters die niet Parijs zijn, reizen deze week naar de 3* wedstrijden in Opglabbeek en Samorin en de 2* wedstrijden in Lier en het Ierse Millstreet.
Voor de eventingruiters staan de wedstrijden in Stzegom (tot met 4*), Westerstede (tot en met 3*) en Waregem (ook tot en met 3*) op het programma. De succesvolle Olympiër in Parijs, Janneke Boonzaaijer, komt in het Duitse Westerstede alweer aan de start met een jong talent.
Tot slot rijdt de in Frankrijk woonachtige Marie-Marie Letort een 3* endurancewedstrijd over 140km in Jullianges.