Deelnemers internationale wedstrijden 27 mei 2024 t/m 2 juni 2024

In St Gallen is dit weekend de derde wedstrijd in de prestigieuze FEI Longines League of Nations. In Zwitserland bestaat TeamNL onder leiding van bondscoach Jos Lansink uit de broers Leopold en Mathijs van Asten en de al zeer regelmatig voor het team ingezette toppers Willem Greve en Harrie Smolders.
TeamNL ruiters Kim Emmen en Maikel van der Vleuten starten deze week op de Global Champions Tour in St Tropez. Maar de meeste Nederlandse springruiters zijn te vinden op het 3* concours in het Limburgse Kessel. Ook dit weekend in Nederland het CH De Wolden dat geheel in het teken staat van de springjeugd met landenwedstrijden van de pony’s tot en met de Young Riders. Verder zijn Nederlandse springruiters op de wedstrijden in Lier, Riesebeck en Samorin.
Naast Kessel en Zuidwolde is in Nederland het eventingconcours Outdoor Horst in Kronenberg met rubrieken tot en met de korte 4*. Overige Nederlandse eventingruiters zijn in Millstreet, Chaumont en Vexin en Ostbevern. In het Duitse Bühl zijn dit weekend Nederlandse menners actief. Verder Nederlandse deelname op het CDI in Le Mans, de endurancewedstrijd in Fleurines en de voltigewedstrijd in Villasanta – Monza.