Deelnemers internationale wedstrijden 24 t/m 30 juni 2024

Donderdag begint de vijftigste editie van CSI Twente. De Nederlandse springruiters zijn volop vertegenwoordigd op Erve Maathuis in Geesteren. Er wordt gesprongen op 3* en 1* niveau en in rubrieken voor jonge springpaarden. Daarnaast zijn voor de springruiters van TeamNL de Global Champions Tour wedstrijd in Stockholm, met Kim Emmen en Sanne Thijssen, en het 5* concours op Spruce Meadows in Calgary. Ook zijn TeamNL springruiters op de 3* wedstrijd in Praag waar een landenwedstrijd en een wereldbeker kwalificatie is. Verder nemen Nederlandse springruiters deel aan de 3* wedstrijd in Royan en de 2* wedstrijden in Kronenberg en Wuustwezel.
De internationale mentop verzamelt zich samen met de beste Nederlandse menners in Harich voor Driving Gaasterland. Tevens is hier het NK voor Tweespannen en Enkelspannen. Enkele Nederlandse menners reizen echter af naar het Franse Le Pin au Haras voor hun wedstrijd.
Traditie getrouw start het prestigieuze CHIO Aken met voltige. Vrijdag begint het met de verplichte onderdelen voor de solo’s dames en heren. De Nederlandse voltigeurs zijn goed vertegenwoordigd op deze 4*-wedstrijd in de Albert Vahle Halle op de Aachener Soers, dat tevens een World Cup kwalificatie is.
Tot slot zijn Nederlandse ruiters actief op het CCI in Luhmühlen en wordt ons land vertegenwoordigd op de voltigewedstrijd in het Deense Hjallerup.