Nieuwe docu-serie ‘De Wereld van Luiten’

Binnenkort te zien op Horse&Country+, de Wereld van Luiten. In deze nieuwe docuserie, mogelijk gemaakt door Hartog Paardenvoeders en ondersteund door de KNHS, wordt dressuurruiter Marten Luiten op de voet gevolgd. Ook zijn familie leren wij goed kennen via deze serie. De eerste beelden blijven nog even geheim maar tijdens Indoor Friesland gaat de serie in première en daar kan jij bij zijn. Koop je kaarten voor Indoor Friesland met 12.5% ledenkorting. 

Marten zal eerst starten met de Hartog Masterclass dressuur. Tijdens deze masterclass zal hij, samen met Monique Peutz en Susanne Baarup, jou meer vertellen over hoe je een puntje meer kan scoren bij de jury. Ga er goed voor zitten tijdens de masterclass want de première zal ook dan plaats vinden en er na zullen de eerste beelden online te zien zijn. Hou daarom ook onze socials in de gaten!

Over Marten Luiten
Marten Luiten is een Nederlandse dressuurruiter die in zijn jeugd carrière zeer succesvol is op nationale en internationale wedstrijden en kampioenschappen. Vele Nederlandse en Europese medailles hangen in zijn prijzenkast. Deze successen leverde hem zowel in 2021, 2022 en 2023 de titel Talent van het Jaar op. In de Wereld van Luiten stapt de kijker echt de wereld van Marten in. Hij neemt je mee naar zijn trainingen, zijn liefde voor zijn paarden en waar je als ruiter allemaal tegenaan loopt. We zijn achter de schermen bij het NK het EK en zien wat er nodig is om te kunnen presteren.  Ook zijn moeder heeft een centrale rol in de serie. Als zijn groom gaat ze mee op wedstrijden en support hem als de beste. Zijn broer Gijs heeft niks met paarden, maar ook hij helpt waar hij kan.  

Lees hier meer over de successen van Marten Luiten in de KNHS Mediaguide.