Hoe word ik omroeper?

Bij nationale wedstrijden moet de wedstrijdorganisatie een omroeper aanstellen, die is opgenomen op de KNHS-officiallijst.

De omroeper maakt de door de jury vastgestelde resultaten van een deelnemer c.q. de deelnemers bekend. Hij moet zich daarbij houden aan de instructies van (de voorzitter) van de jury. 

Inschrijven

Heb je ervaring als omroeper en ben je geïnteresseerd in de functie Omroeper (nationale wedstrijden) dan kun je hiervoor een schriftelijk verzoek indienen bij de KNHS. Gebruik hierbij het KNHS-format deze kan je hieronder downloaden. Stuur je motivatiebrief en CV naar de KNHS-afdeling Officials via officialopleidingen@knhs.nl.

Heb je interesse in deze official functie? Klik dan hier voor meer informatie.

Bij wedstrijden kan de wedstrijdorganisatie een omroeper aanstellen. De omroeper maakt de door de jury vastgestelde resultaten van een deelnemer cq. deelnemers bekend. Hij dient zich daarbij te houden aan de instructies van (de voorzitter) van de jury.

Heb je ervaring als omroeper en wil je graag opgenomen worden in de officiallijst in Mijn KNHS dan kun je hiervoor een schriftelijk verzoek indienen bij de KNHS. Gebruik hiervoor het KNHS format die je hieronder kunt downloaden. Stuur je motivatiebrief en CV naar KNHS afdeling Opleidingen via officialopleidingen@knhs.nl.

Opname in het adresboek van Mijn KNHS betekent dat je vindbaar bent voor alle wedstrijdorganisaties.

Toelatingseisen:

• Je bent lid van de KNHS

• Je bent minimaal 21 jaar

• Je hebt ervaring als omroeper

• Je levert een getekende gedragscode aan

Kosten

Aan het opnemen van omroepers in het adresboek van Mijn KNHS zijn geen kosten verbonden.