Verzekeringen voor KNHS-leden

Speciaal voor onze leden hebben wij een aantal aantrekkelijke verzekeringen. Een collectieve aanvullende ongevallenverzekering als onderdeel van het KNHS-lidmaatschap en de mogelijkheid om daarnaast een aanvullende reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Deze unieke reisverzekering houdt niet alleen rekening met de ruiter maar ook met het paard en is exclusief beschikbaar voor KNHS-leden.

 

Collectieve aanvullende ongevallen verzekering

Iedereen tussen 4 en 80 jaar met een KNHS-lidmaatschap, dus ook alle KNHS Ruiter- en Menbewijshouders en houders van het KNHS/FNRS Ruiterpaspoort, is aanvullend verzekerd bij ongevallen op, naast en rondom het paard. De collectieve ongevallenverzekering keert €12.500,- uit bij volledige blijvende invaliditeit en tot €1.500,- (aanvullend op eigen zorgverzekering) bij genees- en tandheelkundige behandelingen.

Doorlopende reis- en annuleringsverzekering

Jouw paard is belangrijk voor jou. Dat begrijpen wij maar al te goed. Op vakantie gaan, met of zonder paard, kan daarom lastig zijn. Je vraagt je af wat er gebeurt als je paard ziek wordt als jij (en je paard) in het buitenland zijn. Kun je dan direct terug en wie betaalt de extra kosten? Of als je moet blijven; wie betaald dan de extra kosten voor de stalling?  

In samenwerking met Allianz hebben we een doorlopende reis- en annuleringsverzekering samengesteld, speciaal afgestemd op ruiters en hun paarden. 

 

Profiteer van de voordelen van de KNHS doorlopende reis- en annuleringsverzekering
  • 24/7 hulpverlening door KNHS-alarmcentrale bij ziekte of ongeval
  • Je paard is thuis ernstig ziek of overlijdt, jij kunt eerder terugkomen als je al op vakantie bent. Je extra reiskosten worden vergoed.
  • Je paard is mee op vakantie of op concours in het buitenland en heeft medische hulp nodig, dit wordt vergoed tot € 500,-

Korting op je zorgverzekering

Dankzij onze samenwerking met Zilveren Kruis, kun je met je KNHS-lidmaatschap profiteren van de voordelen van een zorgverzekering speciaal voor sporters:

  • Voordelige basisverzekering;
  • 10% korting op alle aanvullende verzekeringen;
  • 10% korting op tandartsverzekeringen.

Daar bovenop krijg je gratis het pakket Extra Aanvullend Sport met daarin extra vergoedingen voor:

  • Sportmassage;
  • Extra vergoeding voor sport- of koelbrace;
  • Psychologische (sport)begeleiding.

 

Bereken je voordeel bij Zilveren Kruis