Hoe vraag ik een wedstrijd aan?

De meeste wedstrijden worden online aangevraagd via Mijn KNHS. Voor wedstrijden waarbij dat nog niet kan, kunnen onderstaande formats worden gebruikt. Stuur de ingevulde formulieren op naar wedstrijden@knhs.nl om de wedstrijd aan te vragen.

De inschrijfgelden en prijzengelden vrijgegeven. Met het vervallen van de verplichtingen rondom vooraf vastgestelde inschrijf- en prijzengelden krijgen sportaanbieders meer mogelijkheden om wedstrijden te organiseren die passen bij de wensen van hun ruiters. 

Let erop dat u bij de aanvraag van een wedstrijd wel in het vraagprogramma vermeldt wat het inschrijfgeld en prijzengeld is, zodat ruiters op een wedstrijd niet voor verrassingen komen te staan. Deelnemers kunnen immers op basis van het inschrijf- en prijzengeld voor een bepaalde wedstrijd kiezen. Vanzelfsprekend is het de bedoeling dat deze prijzen op de wedstrijddag ook daadwerkelijk gehanteerd worden. 

Informatie over tarieven vind je in de wedstrijdtarievenlijst . Ook kun je gebruik maken van ons draaiboek voor het organiseren van Wedstrijden. Deze vind je onderaan deze tekst.