Ik mis een wedstrijd bij mijn praktijkpunten, hoe komt dit?

Soms komt het voor dat de inzet van een official niet of niet juist is geregistreerd. Het kan zijn dat dit, bijvoorbeeld door last-minute wijzigingen, niet goed bij de KNHS is doorgegeven door de wedstrijdorganisatie. Houd om deze reden ook zelf een overzicht bij met de wedstrijden waarbij je een officialfunctie hebt uitgeoefend. Check af en toe jouw overzicht van deze wedstrijden in Mijn KNHS op juistheid. Een official blijft altijd zelf verantwoordelijk voor zijn eigen inzet. Mis je een wedstrijd dan kun je dit doorgeven middels het registratieformulier "inzet officials".

registratieformulier-inzet-officials-2023-2025-v1.xlsm (live.com)

Praktijkpunten worden toegekend als je, als official, actief bent geweest op een officiƫle KNHS-wedstrijd. Deze wedstrijd moet door de KNHS goedgekeurd zijn en ook in de KNHS-wedstrijdkalender staan.

Ben je, als official, actief geweest op een FNRS-wedstrijd? Geef dit dan door via het registratieformulier "inzet officials". Deze wedstrijden staan niet op de KNHS-kalender en worden daardoor niet automatisch ingelezen in ons systeem.