Hoe word ik jurylid M dressuur?

Wil je jouw passie voor de wedstrijdsport uitbreiden met het jureren van individuele dressuurproeven? Volg dan de opleiding Jurylid M. Na deze opleiding mag je de individuele dressuur klasse B t/m M2 beoordelen. 

Cursusseizoen 2021-2022 

Toelatingseisen

  •  Gekwalificeerd L- jury Opgenomen zijn (geweest) in tenminste de klasse Z dressuur paarden (of pony Cat. D/E) met minimaal 1 winstpunt (Z1+1) 
  •  Een ruime juryervaring - tenminste 20 maal gejureerd op goedgekeurde KNHS wedstrijden in de 2 jaar voorafgaande aan de sluitingsdatum van inschrijving.
  •  Aanpassingen vanwege corona: Minimaal 10 wedstrijden moeten 'live' op L niveau gejureerd zijn. Het beoordelen van F13-F15 kan meetellen, mits aangetoond. Bij 15 tot 20 wedstrijden kom je in aanmerking voor een aanvullende (online) technische test. Bij een positief resultaat mag je deelnemen aan de technische test in Ermelo. 
  •  Een positieve beoordeling van de technische test.  

Opzet opleiding 

De opleiding bestaat uit zes praktijkavonden, een theorie-examen, een praktijkexamen en een stagetraject. Tijdens de opleiding houdt de cursist zijn of haar leerontwikkeling bij in een portfolio. Voorafgaand aan de praktijklessen krijgt de cursist toegang tot de digitale theorie-module en werkt hier zelfstandig aan als voorbereiding op de praktijklessen. Tijdens de lessen ligt de nadruk op het leren beoordelen van dressuurproeven, daarvoor wordt van de cursisten verwacht dat zij enkele keren voor de aanwezigheid van combinaties zorgen. E.e.a. in overleg met de docent.

Kosten €280 

Start opleiding april 2022  op maandagen in Someren en op donderdagen in Lisse 

Voor deze opleiding kun je je tot 1 januari 2022 inschrijven via Mijn KNHS.

Heb je interesse in deze official functie? Klik dan hier voor meer informatie.