Wat krijg ik voor mijn KNHS-lidmaatschap?

Als je lid bent van de KNHS leer je paardrijden zoals het hoort, met oog voor jouw veiligheid en welzijn van het paard. Wij zorgen er voor dat je leert paardrijden van gediplomeerde instructeurs op meer dan 400 aangesloten FNRS-maneges en 1500 KNHS-verenigingen.

  • Bij de KNHS kun je wedstrijden rijden waar je deskundig beoordeeld wordt. Natuurlijk is daarbij veel aandacht voor fairplay doordat we met elkaar duidelijke regels hebben opgesteld. Onze verenigingen organiseren meer dan 7.000 wedstrijden per jaar waar jij aan deel kunt nemen. Keuze genoeg dus!
  • En dat is nog niet alles. Want wat is er mooier dan genieten van een heerlijke buitenrit. Als KNHS zorgen we ervoor dat jij als ruiter op zoveel mogelijk plekken in Nederland over officiĆ«le ruiterpaden kunt rijden. Op ons platform buitenrijden.nl vind je alle paden, mooie routes en gave vakanties.
  • En alsof dat nog niet genoeg is regelen we ook nog supermooie kortingen en voordelen voor je. Check hier het actuele aanbod. Bovendien ben je collectief aanvullend verzekerd op en rondom je paard en krijg je gratis zes keer per jaar het prachtige en informatieve Paard&Sport digitale magazine in je mailbox of als je 12 jaar of jonger bent ons jeugdmagazine Bixie&Friends met leuke strips, posters en do it yourselfs.

Nog geen lid? Word dan lid. Ben je al wel lid? Beheer je lidmaatschap 24 uur per dag online via MijnKNHS.nl.