Informatie over bixie rijden

Voor meer informatie over het meedoen en de reglementen van een Bixie&Friends wedstrijd bestaat er een proevenboekje met alle informatie over deze rubrieken en alle proeven die erbij horen. Dit Bixie&Friends proevenboekje is te bestellen via de KNHS-webshop van Agradi.

Klik hier voor de meest gestelde vragen over Bixie&Friends.

Om mee te kunnen doen aan Bixie&Friends wedstrijden heb je een lidmaatschap nodig van de KNHS. Wist je dat je met je KNHS-lidmaatschap gebruik kunt maken van heel veel voordeel?

Graag zetten we ook alle andere voordelen van het lidmaatschap voor je op een rij:

• Je profiteert van aantrekkelijke kortingsacties op paardensportevenementen zoals Horse Event, Paard&Koets, Jumping Amsterdam en CHIO Rotterdam, ruitersportartikelen en veel meer! Kijk op onze website voor de actuele aanbiedingen en winacties.

• Je ontvangt het magazine Bixie&Friends.

• De KNHS behartigt de belangen van buitenrijdend Nederland. Samen met andere sportbonden en -organisaties vanuit het Actieplan Buitensport zet de KNHS zich in voor het in stand houden van een kwalitatief goed route- en padennetwerk.

Elk jaar wordt er een Bixiedag op het KNHS-centrum in Ermelo gehouden. Deze enorm leuke dag mag je zeker niet missen. Doe mee met je pony of kom kijken. Zonder eigen pony is er ook van alles te doen.

Heb je nog vragen?

We helpen je graag. Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 0577- 408300 of via info@knhs.nlWe wensen je alvast heel veel plezier met het deelnemen aan Bixiewedstrijden!