TeamNL ruiters aan de start tijdens eerste internationale outdoorwedstrijd dressuur in Aken

Dinja van Lier maakte tijdens Festival 4 Dressage in Aken haar rentree in de dressuurring met toppaard Hermès N.O.P.. Hans Peter Minderhoud was aanwezig met Invictus, maar had ook trainingspaard Glock's Toto Jr. bij zich, eerder uitgebracht door Edward Gal. 

Tijdens de eerste dag maakte TeamNL ruiter Dinja van Liere een fantastische comeback met haar Hermès N.O.P.. Een score van 75.522% bracht de combinatie een klinkende overwinning op het dressuurfestival in Aken. Van Liere versloeg daarmee topruiters als Patrik Kittel, Isabell Werth en nog een hele andere serie Duitse toppers. Helaas kampte Hermès N.O.P bij de Grand Prix Special met spanning, maar stuurde Dinja van Liere hem nog knap naar 71,447%.

TeamNL ruiter Hans Peter Minderhoud heeft ook twee degelijke proeven weten te rijden met Invictus. Beide dagen behaalde hij nét geen 70% in de proeven, maar liet hij wel duidelijk zien dat het duo een enorme progressie heeft gemaakt de afgelopen tijd. 

De spits van de Road to Paris voor de TeamNL dressuurruiters is eraf, ze zijn er nog niet, maar het begin is zeker gemaakt!