Organiseer een online proevendag!

Organiseer een online proevendag bij jou op stal en rij samen met jouw stalgenoten winstpunten in de eigen rijbaan! Voor iedereen die het spannend vindt om op wedstrijd te gaan of het wedstrijd rijden eens wilt proberen voor de fun is er Paardrijden.nl. Hier kun je op een laagdrempelige manier online proeven rijden voor winstpunten in jouw eigen rijbaan.

Wat heb je nodig voor het organiseren van een online proevendag?

  • Een rijbaan met een afmeting van 20x40m mét letterbordjes. Is jouw rijbaan groter? Dan kun je deze afzetten naar het juiste formaat;
  • Iemand die de proef voor je filmt. Deze opname mag niet gemonteerd worden en dient in één keer opgenomen te zijn;
  • Eventueel iemand die jouw proef aan je voorleest;
  • Een geldige startpas, er zijn speciale startpassen voor het rijden van online proeven;
  • Een paard met paspoort bij de hand en harnachement;
  • Wedstrijdtenue mag, maar is niet verplicht!

Buiten dat het enorm laagdrempelig is om op deze manier winstpunten te rijden, kan het ook érg gezellig zijn! Spreek met een aantal stalgenoten af en wissel af met voorlezen, filmen en proeven rijden.

Over Paardrijden.nl
Paardrijden.nl is een platform waarop jij, als ruiter, een video van een door jou thuis gereden proef kunt uploaden. De proeven worden beoordeeld door KNHS juryleden en tellen, onder de genoemde voorwaarden, mee voor winstpunten. De klassen B, L1 en L2 worden uitgeschreven en tellen mee voor winstpunten. Er worden maximaal 5 winstpunten per klasse toegevoegd aan de combinatiestand.

Ontdek paardrijden.nl nu