Mooie resultaten para-combinaties NLO-WVM-TeamNL in Al Shaqab

De para-dressuuramazones Claire Overweg, Maud Haarhuis, Lotte Krijnsen en Melissa Janssen vlogen deze week met hun paarden naar het internationale concours in de prachtige accommodatie van Al Shaqab. Een lange reis die zich loonde met goede resultaten voor de amazones van NLO-WVM-TeamNL. 

In Grade I won Claire Overweg drie dagen op rij met haar ruin Jackson B. In de openingsproef scoorden ze ruim 71 procent, op vrijdag kregen ze 69.305 voor hun verrichting en in de Kür op muziek op zaterdag was het gemiddelde 73.389% van de drie juryleden. 

Maud Haarhuis en Lotte Krijnsen reden in Grade III. Met Baron won Maud de drie proeven op rij met Lotte alle keren op de tweede plaats. Maud kan zeker tevreden zijn met haar scores van 72, 73 en 75 procent. Lotte deed in Al Shaqab een beroep op haar ervaren Rosenstolz N.O.P. waarmee ze vorig jaar op het EK in Riesenbeck medailles won.

Melissa Janssen eindigde met Royal Rubinstein in Grade IV drie keer op de tweede plaats achter de Amerikaanse Kate Shoemaker. 

Klik hier voor alle uitslagen

Archieffoto: Lotte Krijnsen op het EK in Riesenbeck.