Inschrijving geopend voor de Bixie&Friends dag 2024

Op 29 april is het zover; de Bixie&Friends dag in Ermelo! Deze dag vol met ponyplezier in de meivakantie mag je zeker niet missen. De Bixie&Friends dag is voor kinderen met een eigen pony en kinderen met een manegepony. Heb je geen beschikking over een pony? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom! We beloven je dat je je niet hoeft te vervelen. 

Rubrieken en activiteiten
Op de Bixie&Friends dag worden de Bixie&Friends Proeven en Parcoursen verreden in de disciplines dressuur, springen en eventing. Deze proeven en parcoursen vind je in het Bixie&Friends Proevenboekje (verkrijgbaar via de vereniging, manege of Agradi) en in Mijn KNHS.

Naast de Bixie&Friends Proeven en Parcoursen kan ingeschreven worden voor de volgende onderdelen:

  • Springles
  • Dressuurles 
  • Bixie&Friends spel
  • Working Equitation les
  • TREC les
  • Voltige les
  • Ponyversierwedstrijd

Natuurlijk kunnen kinderen ook weer kleuren en knutselen, schminken, een paardentaart maken en springen op het springkussen. Voor deze activiteiten hoef je je niet aan te melden. Alle kinderen mogen meedoen aan deze activiteiten, ook bezoekers. Natuurlijk ontbreekt ook onze Bixie mascotte niet op deze gezellige dag.

Gratis activiteiten voor alle kinderen
Doe je niet mee aan de Bixie&Friends dag, maar heb je wel zin in een tof gratis paardenuitje voor het hele gezin? Dan ben je ook van harte welkom op de Bixie&Friends dag! Toegang en parkeren is gratis. Kinderen kunnen gratis deelnemen aan de volgende activiteiten: Paardentaart maken (vergeet je bakblik niet!) Schminken, Springkussen, Kleurwedstrijd en buttons maken (in de Bixie&Friends tent), een te gekke Show natuurlijk een Meet & Greet met de mistery guest.

Aanmelden
De inschrijving opent op dinsdag 2 april, om 10.00 uur. Een pony mag meedoen aan maximaal vier rubrieken. Er mogen meerdere kinderen meedoen met dezelfde pony, zolang dit in totaal niet meer dan vier rubrieken betreft. Bij de inschrijving bepaal je zelf de starttijden zodat je de dag helemaal naar eigen wens kunt indelen. Houd er rekening mee dat sommige rubrieken snel vol kunnen zijn. Wil je meedoen met een manegepony? Overleg dit dan eerst met de manegehouder. Houd bij het inschrijven het KNHS-relatienummer bij de hand. Je vindt dit nummer in het Bixie&Friends Ruiterpaspoort of in Mijn KNHS.De inschrijving sluit op 22 april. 

Wil je een stal reserveren voor je pony op het Nationaal Hippisch Centrum? Dit kost €47,50 per dag. Een stal voor deze dag kun je hier reserveren. De inschrijvingen voor de stallen zullen sluiten op 26 april om 12.00 uur. LET OP: de stal is pas definitief wanneer deze betaald is en je een bevestigingsmail ontvangen hebt. 

Kijk hier voor meer informatie, spelregels en inschrijven