Deelnemers internationale wedstrijden 3 t/m 9 juni 2024

Op landgoed Maarsbergen is dit weekend de Maarsbergen Horse Trials. Op deze internationale eventingwedstrijd komen veel Nederlandse ruiters aan de start. Er wordt gestreden van 1* tot op korte 4*-niveau. Een aantal leden van TeamNL ruiters eventing reist naar het Britse Bramham voor de korte 4* aldaar.
TeamNL springruiters Kim Emmen, Harrie Smolders, Maikel van der Vleuten en Jur Vrieling nemen deel aan de Global Champions League etappe in Cannes. Ook is er Nederlandse deelname op de 5* concoursen in Calgary en La Baule. Daarnaast springen Nederlandse ruiters op de 3* wedstrijden in Drammen, waar ook een EEF Nations Cup is, en Opglabbeek. Natuurlijk ook veel Oranje jassen dit weekend in Kronenberg op het 2* concours. Verder zijn Nederlandse springruiters actief in Harthill, Balve en Pedras Salgadas.
In Pisecne nad Dyji, Tsechië, is een World Cup kwalificatie voor de vierspanrijders. Voor Nederland komen Bram Chardon en Hans Heus aan de start. Bovendien vind in Maarsbergen het Nederlands Kampioenschap eventing plaats voor de Junioren en Young Riders. 
Tot slot is er Nederlandse deelname op het CDI in Lipica, de paradressuurwedstrijd in het Duitse Hagen en de korte 2* eventingwedstrijd in Westerstede.