Deelnemers internationale wedstrijden 22 t/m 28 juli 2024

Vrijdag is de opening van de Olympische Spelen 2024 in Parijs. TeamNL eventing trapt af met op zaterdag de dressuur, gevolgd door de cross op zondag en maandag het afsluitende springparcours en de medailleceremonie. De volgende dag is het de beurt aan TeamNL dressuur en op 1 augustus betreden de springruiters van TeamNL de Olympische piste.
Bondscoaches Monique Peutz en Loes Corsel zijn met hun dressuurteams junioren, pony’s en children in het Belgische Opglabbeek voor het Europese jeugdkampioenschap. Het Nederlandse ponyteam springen voor het EK staat onder leiding van Mans Buurmans.
Dit weekend is ook het EK mennen voor de jeugd in Flyinge. Het Nederlandse landenteam is in Zweden titelverdediger. Renate Provoost won vorig jaar goud bij de junioren en is nu bij de U25 van de partij.
Verder is in Nederland het 4* concours bij Jan Tops in Valkenswaard en de tweede week van CH De Wolden in Zuidwolde met veel Nederlandse deelname. Daarnaast komen springruiters van TeamNL in actie op de 5* wedstrijd in Hickstead waar ook een landenwedstrijd is, en zijn actief op de 2* concoursen in Lier en Samorin.