Hoe vraag ik een gezinslidmaatschap aan?

Het is mogelijk om een gezinslidmaatschap aan te vragen. Dat kan via het formulier 'Aanvraag gezinslidmaatschap'. Dit formulier vind je onderaan deze tekst. Stuur het volledig ingevulde formulier naar ledenadministratie@knhs.nl.

Goed om te weten:

  • Een gezinslidmaatschap kan alleen per direct of per een datum in de toekomst aangevraagd worden. Er wordt geen restitutie gegeven op reeds gefactureerde lidmaatschappen
  • Een gezinslidmaatschap bedraagt in 2023 €82,00 en is een jaar geldig. Is een gezinslidmaatschap gekoppeld aan een verenigingslidmaatschap dan is de geldigheidsduur een kalenderjaar. Wil je een gezinslidmaatschap koppelen aan een verenigingslidmaatschap vraag deze dan aan voor 31 december. Zo kan het volgende jaar het gezinslidmaatschap ingaan.  
  • De houder van het gezinslidmaatschap moet minimaal 18 jaar oud zijn 
  • De houder van het gezinslidmaatschap ontvangt de factuur, wanneer deze gekoppeld is aan een individueel of manegelidmaatschap. Heeft de houder een verenigingslidmaatschap dan ontvangt de vereniging de factuur. 
  • Alleen gezinsleden op een zelfde woonadres kunnen onder dit gezinslidmaatschap vallen. Het ingevulde formulier wordt door de KNHS gecontroleerd, waarna het gezinslidmaatschap al dan niet wordt toegekend.